Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold.

Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkeverkstedets.

Som bileier står du fritt til å selv velge bilverksted. På vårt verksted beholder du garantien samtidig som det er penger å spare.

Ta kontakt for et pristilbud eller timebestilling.

Vårt verksted er medlem av BilXtra kjeden og godkjent av Statens Vegvesen.

Les mer om godkjenning her.

Service

Hos Stoa Bil AS får du utført gyldig service på bilen din. Du beholder alle garantier samtidig som du sparer både tid og penger.

Mange tror at bilen må til merkeverksted for å beholder garantier og for å få utført gyldig service. Det må den ikke. En felles regel for EU/EØS-land gjør at du står fritt til å velge det bilverkstedet du måtte ønske. Det er med andre ord unødvendig å bruke ekstra tid og penger på å levere bilen hos et merkeverksted. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig.

Når du følger bilens serviceprogram, sikrer du garantien på bilen din. Det er lettere å reklamere på feil i ettertid og du øker bilens verdig. Det er dessuten viktig med jevnlig service for å sikre en trygg og god bil.

EU-kontroll

På tide med EU-kontroll?

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll, er noe alle biler må gjennom for å sikre en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Har du en bil som er mer enn 4 år gammel, må den gjennom en EU-kontroll annet hvert år.

Det er du selv som er ansvarlig for å undersøke når det er på tide å gjennomføre en EU-kontroll på bil din.

Sjekk kontrollfrist hos Statens vegvesen

AC / Klimaanlegg

Bilens klimaanlegg trenger regelmessig service

Vedlikehold av bilens klimaanlegg inngår vanligvis ikke som en regelmessig service av bilen.

Et klimaanlegg bør brukes hele året, og sørger ikke bare for kjølig luft på varme dager. Klimaanlegget avfukter luften og hindrer støv og pollen å trenge inn i kupeen.

Regelmessig vedlikehold sørger for:

  • Korrekt mengde kjølemiddel
  • Forebygging av skader
  • Visuell kontroll av komponenter
  • Kontroll av funksjon og ytelse
  • Optimal kjøling
  • Bedre inneluft
  • Desinfisering av anlegget